ActualitatOpinió

“Crec que estem passant moments molt difícils, a Catalunya i al món. En relació amb la política, el que més sento en aquests moments és perplexitat. I crec que moltes persones estan en aquesta situació. No se sap qui mana al món. No se sap què passarà demà passat. I, sobretot, coses que semblaven impossibles fa vint anys, s’estan produint ara. La reducció dels drets humans, Trump, el capitalisme financer, la situació de Catalunya… Em quedo perplex quan veig que es diuen falsedats amb tota la barra. Es diu, per exemple, que l’1 d’octubre va significar un mandat popular. Això no és veritat. Respectem la llibertat i la democràcia, diuen Torra i Puigdemont, quan van trencar totes les estructures democràtiques de Catalunya i l’Estat”

Entrevista a Joan Saura (El Triangle, 7 d’octubre de 2018)