ActualitatNotícies

El passat 27 de juliol, un grup de Federalistes d’Esquerres vam fer una sortida al teatre a veure ¿La vida es sueño? o #gwenismürfila de Gemma Brió i Norbert Martínez (a partir del procés de creació de la Cia. Les Llibertàries) que es representa a La Villarroel dins el festival Grec 18.
És la segona producció de la companyia després de l’aplaudit i guardonat “Llibert” i tal com la defineixen els propis autors: “Una comèdia gamberra sobre la postveritat”.
Després de l’espectacle vam fer un petit col·loqui amb la companyia on vam poder intercanviar opinions i poder acabar d’assaborir aquesta peça teatral que reflexiona sobre la ”Postverititat” un terme nou que ens parla de la demagògia, la manipulació informativa, i de certes imposicions que, a més, a través de les xarxes socials, es multipliquen exponencialment fins a crear realitats indiscutibles”
Ha estat una experiència agradable i alguns al sortir vam comentar que estaria bé repetir més sovint.

(Per Àngels Zamora)