ActualitatNotícies

Aquesta setmana una representació de Federalistes d’Esquerres encapçalada pel seu president, Joan Botella, va ser rebuda per l’Alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la Regidora de Seguretat ciutadana i les polítiques per al civisme i la igualtat, Sara Mestres.

La trobada va tenir lloc a la Paeria, seu de l’Ajuntament de Lleida, i va permetre reflexionar sobre la preocupació pel moment polític actual d’enquistament en el que viu la societat catalana. Els esdeveniments dels darrers mesos amb les proclames unilaterals d’independència a Catalunya, per una banda, i la falta de diàleg per part del Govern, per l’altra, han fet créixer la divisió en la societat catalana i són la font de la creixent tensió en la convivència a Catalunya.

La sortida a aquesta complexa situació, va ser coincident entre l’Alcalde i el president de Federalistes d’Esquerres, haurà de passar pel restabliment dels ponts de diàleg i reconstrucció d’un projecte comú avançant cap una via federal que permeti treballar des del respecte en el que ens uneix més que en el que ens separa.

En aquest sentit des de Federalistes d’Esquerres agraïm la trobada i continuarem la línia de divulgació sobre el federalisme amb la capital lleidatana i els seus entorns.

A la fotografia: Sara Mestres, Àngel Ros, Joan Botella i Sara Jaurrieta