NotíciesOpinió

Alfredo Pérez Rubalcaba, home de notable intel·ligència, ha descrit la conjuntura espanyola actual amb una cruesa que pocs es poden permetre: “L’ Estat pagarà el cost de treure Puigdemont del mig”.

Aquest és el titular. Literalment, va dir el següent en una entrevista a Onda Cero divendres passat: “Els independentistes volen que l’ Estat els tregui Puigdemont del davant. L’ Estat ho farà, i pagarà un preu. Ara es tracta de veure quin és el cost”.

El que va ser ministre de l’Interior durant l’esclat del 15- M –va deixar que l’acampada a la Puerta del Sol es desenvolupés pacíficament mentre la dreta madrilenya li exigia mà dura–, el líder de l’oposició que va assegurar el pont entre Joan Carles I i Felip VI amb un discurs parlamentari brillant, va afegir divendres el següent: “L’unilateralisme català ha mort, i no ressuscitarà”.

El preu a pagar per l’Estat, per Enric Juliana, La Vanguardia (30/01/2018).