ActualitatNotes de premsaNotícies

No tenim por, i seguirem lluitant perquè no en tingui ningú

L’associació Federalistes d’Esquerres ha expressat la seva solidaritat amb les víctimes dels atemptats que han afectat Barcelona i Cambrils. L’associació ha manifestat la seva confiança que Barcelona continuï sent un model de convivència i llibertat, ha participat en el minut de silenci de Plaça Catalunya i ha signat al llibre de condol.

Federalistes d’Esquerres creu que és moment de donar suport als serveis de seguretat i d’emergència, i de sumar-se als suports ciutadans en forma de voluntariat que han emergit espontàniament. Els atacs a la llibertat a Barcelona, ​​com abans a Madrid, París, Londres, Berlín, Brussel·les i altres capitals, només aconsegueixen que els que estimem la llibertat ens sentim més units en defensa seva. Barcelona i Cambrils, com Catalunya, Espanya i Europa senceres, reaccionaran redoblant el seu compromís amb la tolerància i el cosmopolitisme. La Rambla de Barcelona és el seu millor símbol, i l’endemà de l’atemptat tornava a omplir-se de vida i de diversitat.

En el dia de l’atemptat, Federalistes d’Esquerres es va fer ressò en els seus comptes a les xarxes socials dels missatges de solidaritat de l’alcalde de Londres, Sadiq Khan, i de l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, així com dels missatges de l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau.

Així mateix un grup de membres de Federalistes d’Esquerres encapçalat per la seva vicepresidenta, Mireia Esteva, ha participat aquest divendres a la concentració a la plaça Catalunya on s’ha guardat un minut de silenci pels atemptats a Barcelona i Cambrils.

Un altre grup de membres, encapçalat per Francesc Trillas, vicepresident de l’associació, ha acudit a signar en el llibre de condol habilitat per l’Ajuntament de Barcelona perquè els ciutadans puguin mostrar el seu suport a les víctimes, familiars i amics dels atemptats.

No tenim por, i seguirem lluitant perquè ningú en tingui (per Beatriz Silva).