Notícies

El director ha realitzat aquest mes les últimes entrevistes per FEDERAL i ha començat el muntatge

Owen Jones, columnista, activista i un dels escriptors europeus més influents de la seva generació ha estat l’últim dels entrevistats d’Albert Solé que aquest mes ha començat amb el muntatge del documental FEDERAL amb la vista posada en poder finalitzar-ne la producció aquesta tardor.

Albert Solé ha entrevistat a Owen Jones a casa a Londres on han abordat qüestions com el Brexit, les conseqüències del qual encara es desconeixen, el futur del projecte europeu o la necessitat d’abordar col·lectivament reptes com la desigualtat. A aquesta entrevista es sumen les que ha fet en les últimes setmanes a altres personalitats que tenen coses a dir sobre el federalisme com Javier Solana i José Manuel García-Margallo.

En les últimes setmanes, Albert Solé ha començat també amb el muntatge del documental, que es troba en la fase final de producció i a l’espera de recaptar les darreres quantitats de diners que falten per finançar tot l’esforç.

En aquests mesos, s’han recollit (a través de la plataforma de crowdfunding i d’aportacions al compte corrent) aportacions que superen els 83.000 euros. La idea és poder arribar als 100.000 per cobrir totes les despeses de muntatge que inclou la compra d’imatges d’arxiu per explicar esdeveniments històrics als quals es fa referència a FEDERAL.

Les aportacions poden fer-se directament en la pàgina web de FEDERAL: http://www.federal-doc.com

O fent una transferència al número de compte corrent de Federalistes d’Esquerres:
IBAN: ES23 2100 3104 3122 0027 8356
BIC: CAIXESBBXXX

Necessitem fer un esforç final!