ActualitatNotes de premsaNotícies

Amigues i amics,

Probablement no estem vivint els millors moments de la història: és suficient obrir un diari, engegar la ràdio o mirar una televisió, per veure com les forces malèvoles són actives i com les propostes i les institucions decents estan perdent pes.

Però és per això que ens hem conegut, que ens hem reunit dins de Federalistes d’Esquerres i ens hem posat en marxa. Per fer un món més decent, un país més civil i una Europa més oberta. Per acostar-nos tots a aquelles tres parauletes que segueixen brillant: llibertat, igualtat, fraternitat.

Tenim feina; i probablement el 2017 en tindrem més. De manera que alegrem-nos, celebrem aquests dies i donem-nos una cita: el futur (que és federal) s’ha començat a fer i haurem de seguir treballant. De manera que a partir de l’Any Nou hi tornarem. I mentre tant, bones festes en nom de la junta directiva d’aquesta associació!!

Joan Botella,

President de Federalistes d’Esquerres

1 comentari

Comments are closed.