ActualitatFederalistes als mitjansNotícies

Amb motiu de la celebració de l’assemblea extraordinària de Federalistes d’Esquerres i l’elecció d’una nova junta directiva, els mitjans de comunicació s’han fet ressò de la notícia. A més de les dues agències: EFE i Europa Press, alguns mitjans digitals han recollit la composició de la nova junta

Federalistes a Catalunya
La nova junta de Federalistes d’Esquerres està formada per Joan Botella, Mireia Esteva, Francesc Trillas, Laura Freixas i Carlos Jiménez Villarejo, entre altres enoticiese-noticies, 7 de juliol de 2016

 

Aldia.cat (de Europa Press):

Joan Botella assumeix de manera definitiva la Presidència de Federalistes d’Esquerres

Catalunya Press:

Joan Botella, presidente de Federalistes d’Esquerres

Crónica global:

Joan Botella es elegido presidente de Federalistes d’Esquerres

Vilaweb:

Joan Botella assumeix de manera definitiva la Presidència de Federalistes d’Esquerres

CatalunyaPress

CronicaGlobal