ActualitatFederalistes als mitjansNotícies

Joan Botella, degà de Ciències Polítiques de la UAB i president de Federalistes d’Esquerres, ha analitzat en el programa ‘Acció Política’ de TV3 i a ‘Hora 25’ de Cadena SER els acords entre CDC i el PP per constituir la Mesa del Congrés dels diputats i com això pot influir en la possible investidura de Mariano Rajoy.

Botella ha lamentat que el debat se centri en els possibles pactes i no en el contingut d’aquests i ha assenyalat que un govern de coalició entre PSOE, Podem i Ciutadans hauria de ser una alternativa possible al govern del PP si aquests fossin capaços d’acordar un conjunt de mesures per regenerar la vida política i abordar la necessària reforma institucional.

Pel que fa al suport de CDC al PP a la Mesa del Congrés, ha assenyalat que la decisió podria emmarcar-se en un intent de tornar a jugar un paper en l’escenari polític espanyol on la formació era fins fa poc un soci de referència dels grans partits espanyols.

Cadena SER:

 

TV3: