ActualitatNotícies

L’equip està rodant aquests dies amb els milers de persones que es troben atrapades en camps o que deambulen pel país a la recerca d’una sortida a la seva difícil situació

El rodatge de FEDERAL, el documental amb què Albert Solé vol explicar el federalisme i les implicacions que té en el món actual, s’ha traslladat a Grècia. Albert Solé està rodant aquests dies el drama que viuen milers de refugiats que es troben atrapats en camps com el del Pireu, o que deambulen pel país a la recerca d’una sortida a la seva difícil situació.

Refugiats2Aquesta qüestió és un dels grans desafiaments a què s’enfronta a hores d’ara la Unió Europea i que només tindrà una sortida si s’adopten solucions compartides i coordinades, és a dir federals, que passen per unificar la política d’asil i de fronteres i per actuar de forma conjunta per donar resposta a totes aquestes persones que escapen de la violència i la guerra.

Des que es va llançar la plataforma de crowdfunding del documental, les contribucions econòmiques han anat creixent i se situen en aquests moments al voltant dels 35.000 €.

Ara, el projecte entra en una fase decisiva amb el proper desplaçament de l’equip d’Albert Solé a Canadà, un país clau per entendre què és i com funciona el federalisme real avui.

Aquesta nova fase del projecte suposa un repte extraordinari i l’obtenció d’uns recursos econòmics suficients és clau per tirar-lo endavant. Les aportacions poden fer-se directament a la pàgina web de FEDERAL:

http://www.federal-doc.com/es/federal-la-pelicula/

Pots contribuir fent una aportació però també animant als teus coneguts que se sumin a aquest projecte. Ajuda’ns!