Notes de premsaNotícies

Pot la Unió Europea fer front a desafiaments com la crisi dels refugiats sense una major integració? Quins aspectes han de ser reformats perquè Europa avanci en la seva federalització i sigui capaç de donar respostes comunes a desafiaments comuns com la crisi migratòria i humanitària que es viu a les seves fronteres? Són algunes de les qüestions que debatrem el proper 11 de març a les 19h en el col·loqui “Europa davant la crisi dels refugiats: una resposta federal i solidària“.

L’acte comptarà amb la participació del secretari general de la Union of European Federalists (UEF), Paolo Vacca, i es desenvoluparà en un format de conversa amb Victòria Camps, presidenta del Comitè Català de l’Acnur, i Alfonso López Borgoñoz, expresident de la Secció Espanyola d’Amnistia Internacional.

Acto11MarzoEl periodista Xavier Mas de Xaxàs moderarà el col·loqui en el qual prendran la paraula des de fila 0 el director d’Alternativas Económicas, Andreu Missé, el exdirector de El Periodico, Antonio Franco, el exfiscal anticorrupció i membre d’Acnur, Carlos Jiménez Villarejo, el president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, Miguel Pajares, i el director de cinema, Albert Solé.

El president de Federalistes d’Esquerres, Manuel Cruz, dirà unes paraules de benvinguda.

Durant l’acte es projectaran fotografies d’Anna Surinyach sobre l’èxode de refugiats a Grècia i el centre d’Europa.

L’acte tindrà lloc el divendres 11 de març a les 19hrs en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Carrer de Montalegre, 5, 08001, Barcelona

Es podrà seguir en streaming al canal Youtube de Fed

I a Twitter sota el hashtag #FedUEF

 

Fed_CCCB2