ActualitatNotícies

L’expresidenta del Parlament i actual dirigent de Demòcrates de Catalunya, Núria de Gispert, ha insinuat fer un boicot a La Vanguardia per un article del periodista Rafael Jorba. La reacció de Gispert ha arribat després de diversos missatges crítics respecte a l’article penjats per membres de la candidatura Junts pel Sí a les xarxes socials. Des de Federalistes d’Esquerres volem manifestar tot el nostre suport a Rafael Jorba per l’assetjament que pateix per aquest article. Sembla que alguns creuen que tenen dret a restablir la censura contra aquells que no recolzen el pensament únic.

L’article d’opinió de Rafael Jorba analitza els darrers mesos de la política catalana i assegura que CDC “ha sacrificat a l’altar de l’anomenat procés el seu perfil liberal i reformista”. Jorba també explica com Convergència ha perdut pes electoral en els darrers anys fins arribar a ser la quarta formació política a Catalunya en les darreres eleccions generals. El periodista assegura que “el procés del president Mas ha mort” i al mateix temps demana una “oferta de l’Estat” per no obrir “un altre procés, amb nous protagonistes i noves forces en escena”.

Rafael Jorba: “El problema no es la CUP” (La Vanguardia, 5 de gener de 2015)