ActualitatNotes de premsaNotícies

Toni Sitges-Serra subratlla que les properes eleccions són una oportunitat per impulsar una reforma federal

Bell2Federalistes d’Esquerres ha explicat dilluns passat al campus universitari de Bellvitge a L’Hospitalet el seu projecte. El catedràtic de Cirurgia i vicepresident de Federalistes d’Esquerres, Antonio Sitges-Serra, ha defensat el federalisme i la necessitat d’abordar una reforma federal de la constitució en la legislatura que s’obrirà després de les eleccions generals del proper 20 de desembre.

“Federalistes d’Esquerres aglutina actualment a una gran part del moviment federalista català encara que el federalisme no és una proposta nova ni a Catalunya ni a Espanya. Té una llarga tradició que es remunta al segle passat. Les nostres aspiració és convertir-nos en un moviment de llarga durada, cívic, europeista, federalista i respectuós amb el paper de les institucions representatives i els partits polítics”, va dir Sitges-Serra que va subratllar que les properes eleccions són una oportunitat per impulsar una reforma federal.

A l’acte va assisti l’alcaldessa Núria Marín i la candidata socialista, Mercè Perea. Va presentar l’acte Miquel Viñas Ciordia, catedràtic de Microbiologia de la UB.

Llegir el text de la intervenció de Toni Sitges-Serra

LHDigital: Federalistes d’esquerres explica a Bellvitge la seva proposta d’organització estatal