ActualitatNotícies

El projecte de documental sobre el federalisme dirigit per Albert Solé avança a bon ritme gràcies a la contribució dels primers 86 mecenes federalistes, que junts han aportat la quantitat 18.000 €.

És una xifra molt considerable que dóna una idea de la potència del compromís dels nostres socis, simpatitzants i amics. I és un fantàstic auguri de l’èxit que la pel·lícula pot tenir per fer avançar les nostres idees en el debat públic.

Tenim l’objectiu d’arribar als 20.000 € per poder completar la fase de preproducció i començar les primeres feines de rodatge el mes de setembre. L’equip d’Albert Solé ja hi està treballant.albert_sole

Per aconseguir aquest objectiu que ens hem proposat et demanem que tu també et comprometis fent una aportació econòmica. La quantitat suggerida com a referència és de 50 €. Resta oberta, és clar, la possibilitat de fer o bé una aportació més reduïda o superior.

Pots fer-la mitjançant transferència o ingrés al compte corrent de Federalistes d’esquerres ES23 2100 3104 3122 0027 8356, indicant “Producció de la pel·lícula documental”, o enviar un taló a Federalistes d’esquerres, apartat de correus 22124, 08080 Barcelona. Si vols fer-la per domiciliació bancària, envia’ns un missatge a documental@federalistesdesquerres.org i et farem arribar un formulari d’autorització.

camaraAl nostre canal You Tube pots veure el video que Solé ha preparat per presentar el projecte: https://www.youtube.com/watch?v=p7n0btNP7zs . Esperem que des del començament t’animis a aportar igualment idees i suggeriments, i que també d’aquesta manera participis en el disseny i configuració de la pel·lícula. Pots enviar-nos-les al correu indicat al paràgraf anterior o via xarxes socials.