ActualitatNotícies

El projecte de FEDERAL, la pel·lícula documental que impulsem, compta ja amb 15.000 € d’aportaciones, una xifra que permetrà començar la filmació d’entrevistes a pensadors i polítics de dimensió internacional en algunes capitals europees.

En poc més d’un mes de campanya, 71 socis i simpatitzants han fet aportacions econòmiques a la producció de FEDERAL. La seva contribució ja ha permès posar en marxa la fase de preproducció incloent-hi l’elaboració de l’audiovisual de presentació del projecte. Amb els materials que es filmin a principis de setembre, a més, l’equip del director Albert Solé podrà preparar un trailer que donarà un impuls decisiu a la promoció del projecte.Federal2

Si encara no ho has pogut fer, et demanem que et comprometis en el projecte fent una aportació econòmica. La quantitat suggerida com a referència és de 100 €, però resta oberta, és clar, la possibilitat de fer o bé una aportació més reduïda o superior.

Estem estudiant les modalitats de reconeixement i visibilitat que s’oferiran a les persones que hagin fet aportacions.

Pots fer la transferència o ingrés al compte corrent de Federalistes d’esquerres ES23 2100 3104 3122 0027 8356, indicant “Producció de la pel·lícula documental”, o enviar un taló a Federalistes d’esquerres, apartat de correus 22124, 08080 Barcelona. Si vols fer-ho per domiciliació bancària, envia’ns un missatge a documental@federalistesdesquerres.org i et farem arribar un formulari d’autorització.

També esperem que des del començament t’animis a aportar igualment idees i suggeriments, i que d’aquesta manera participis en el disseny i configuració de la pel·lícula. Pots enviar-nos-les a la mateixa adreça de correu electrònic o via xarxes socials.

Més informació sobre el projecte