ActualitatNotícies

El passat 6 de juny, Federalistes d’Esquerres va celebrar la seva assemblea general de socis en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Durant la reunió es va fer rendició de comptes tant de les activitats desenvolupades en els últims mesos com dels ingressos i les despeses de l’associació. Ambdues qüestions van ser aprovades per unanimitat sense vots en contra o abstencions.Asamblea2

Es va aprovar també la incorporació de sis nous membres a la junta directiva i de la catedràtica emèrita de Filosofia de la UAB, Victòria Camps com a vicepresidenta.

La junta directiva va quedar així configurada de la següent manera: Manuel Cruz (president), Victòria Camps (vicepresidenta), Joan Botella (vicepresident), Carme Valls-Llobet (vicepresidenta), Toni Sitges-Serra (vicepresident), Daniel Inglada (secretari) i Francesc Trilles (tresorer). Asamblea3Com a vocals: Ana Sanz, Beatriz Silva, Carlos Jiménez Villarejo, Carles Pastor, Eloi Cortés, Francesc Arroyo, Siscu Baiges, José Luis López Bulla, Laura Freixas, María Cristina Simó, Mireia Esteva, Natalia Gimeno, Xavier Roig, Salvador Redón, Anna Estany, Joan Nieto, Josep Lluís Salazar, Montse Olivan, Joaquim Coll, Domènec Benet, Pedro López Provencio i Montserrat Pareja Eastaway.

Asamblea4El president de Federalistes d’Esquerres, Manuel Cruz, va ser l’encarregat d’exposar l’informe de gestió i va destacar, entre altres coses, la posada en funcionament de la nova Web de l’associació que permet arribar millor i a més gent i l’important increment del nombre d’actes que ha anat impulsant l’associació en l’àmbit local, català i espanyol.

També es van exposar alguns dels plans de futur i es va presentar el projecte d’un documental sobre federalisme dirigit pel cineasta Albert Solé que impulsarà l’associació al llarg de 2015. El video de presentació d’aquest projecte està disponible al canal de Youtube de Federalistes d’Esquerres.