ActualitatNotícies

Per fer avançar les idees de Federalistes d’Esquerres en el debat públic hem posat en marxa un projecte de documental. Volem que sigui una pel.lícula de qualitat, que tingui un gran ressò. Que sigui un documental que es pugui exhibir internacionalment

albert_sole-300x207Hem pensat que un director que per la seva experiència i compromís ens podia garantir la qualitat del documental era Albert Solé, soci de Federalistes d’esquerres que ha dirigit, entre altres, “Bucarest, la memòria perduda” sobre la malaltia de l’Alzheimer que va partir el seu pare, “Al final de la escapada”, dedicada a Miguel Núñez i “Els records glaçats”, una rememoració de l’experiència antàrtica de Josefina Castellví.

Explicar el federalisme en una pel·lícula no serà fàcil. Necessitarem el suport de totes les persones que recolzen el federalisme, siguin o no membres de Federalistes d’Esquerres

El cost de producció estimat és de 120.000 €.

Estem obrint una campanya de crowdfunding que també ens servirà per donar-nos a conèixer i fer arribar les nostres propostes a molta més gent.

Els socis i simpatitzants de Federalistes d’Esquerres som els primers en implicar-nos en el projecte, per posar-lo en marxa i assegurar-ne la viabilitat. Un primer grup de federalistes ja ha compromès aportacions per valor de 8.000 €.

L’objectiu és arribar ara als 20.000 € per poder completar la fase de preproducció.

Per aconseguir-lo, et demanem que facis una aportació econòmica (quantitat suggerida, 100€). Hi ha un grup de professionals que s’han compromès ha aportar 1.000 € o més cadascun, i alguns ja els han aportat. Si algú pot afegir-se a aquest grup podrem accelerar la producció.

També et demanem que ens ajudis a trobar persones que no siguin sòcies però que ens vulguin ajudar puntualment en aquest projecte.

Pots fer la transferència o ingrés de la teva aportació al compte corrent de Federalistes d’Esquerres ES23 2100 3104 3122 0027 8356, indicant “Producció de la pel·lícula documental” o enviant un taló a Federalistes d’Esquerres, apartat de correus 22124, 08080 Barcelona.

IDEES I SUGGERIMENTS
Esperem que des del començament t’animis a aportar idees i suggeriments, i que d’aquesta manera participis en el disseny i configuració de la pel·lícula. Pots enviar-nos-les al correu documental@federalistesdesquerres.org o via xarxes socials.