ActualitatNotes de premsaNotíciesPremsa

El proper 6 de juny, l’ex secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, serà el convidat de Federalistes d’Esquerres per explicar la proposta del PSOE en relació a la qüestió federal de la qual ell va ser el seu principal impulsor.

L’acte es desenvoluparà en un format de conversa amb l’ex director d’El Periódico, Antonio Franco, i representa la segona jornada del cicle ‘Propostes federals’ que té com a objectiu aprofundir en els diferents projectes que existeixen a Espanya en relació a la reforma de l’estat de les autonomies en un sentit federal i que va començar el 25 d’abril passat amb la participació del coordinador federal d’IU, Cayo Lara. En aquesta ocasió presentarà a Alfredo Pérez Rubalcaba l’investigador emèrit d’ECSC (Mieres, Astúries) Enric Trillas.

L’acte comptarà amb una breu intervenció del cineasta Albert Solé que presentarà el projecte de documental que impulsarà l’associació en 2015.

Document:

LA POLÍTICA AUTONÓMICA DEL PSOE
Una Reforma Federal de nuestra Constitución frente al Neocentralismo y la Autodeterminación

Es podrà seguir en streaming al canal Youtube de Fed

I en Twitter sota el Hashtag: #PSOEFed

 

Rubalcaba_Fed_acto