ActualitatNotícies

Entrevista de Siscu Baiges a Pere Ríos sobre el llibre escrit pel periodista d’El País que aporta moltes informacions i novetats sobre la fortuna atresorada a l’estranger per l’expresident i la seva família durant 34 anys.

“Si llegeixes els llibres de memòries de Jordi Pujol, ell diu que no es va enriquir amb Banca Catalana, que mai no li van importar els diners. Però quan comences a llegir totes les operacions que el van beneficiar a ell i a la seva família veus que és totalment el contrari”

Pere Ríos: “Em costa de creure que hi hagi un llegat Pujol. Probablement sigui un autollegat” (Catalunya Plural, eldiario.es, 24 de març de 2015) Foto: Enric Català

 

Crònica de la presentació del llibre en la que van participar Carlos Jiménez Villarejo i José María Mena:

Banca Catalana, el veritable pecat original de Jordi Pujol (23 de març de 2015)

Crònica de Javier Pérez Andújar: El que ens falta (24 de març de 2015)