ActualitatPremsa

Aquest divendres 5 de setembre Federalistes d’Esquerres farà una presentació de l’associació a Girona. Intervindrà l’ex secretari general del PCE i membre de fd’e, Paco Frutos; el degà de la Facultat de Ciències Polítiques de la UAB i vicepresident de l’associació, Joan Botella; el professor de la UdG i Premi Nacional d’Història, Ángel Duarte, i Daniel Inglada, professor de Filosofia i secretari de la junta directiva de fd’e.

L’acte es farà, a les 19 hores, al saló d’actes dels sindicats, al carrer  Miquel Blay 1. Cristina Simó, membre de la junta directiva de Federalistes d’Esquerres presentarà i moderarà l’acte que comptarà amb una salutació del secretari general de Comissions Obreres a Girona, Bartomeu Compte.

Esperem poder comptar amb la vostra presència i us agrairem que ens ajudeu a la promoció d’aquest acte.

Hashtag per a seguir l’acte a Twitter: #GironaFed