ActualitatNotícies

Van intervenir a Barcelona: Jean Leclair, acadèmic canadenc i membre del Comitè Científic de L’Idée Fédérale; Carme Valls-Llobet, vice-presidenta de Federalistes d’Esquerres i membre del Movement Federalista Mundial; Francesc Trillas, professor d’Economia de la UAB; i altres membres del Grup Federalisme a Europa i el món de Federalistes d’Esquerres.

Van intervenir via Skype: André Lecours, professor de la Universitat de Ottawa i director científic de L’Idée Fédérale; Paolo Vacca, membre de la direcció de la Unió Europea Federalista (UEF) i ex president de la Joventut Europea Federalista (JEF) i José Antonio Pérez Tapias, professor de Filosofia de la Universitat de Granada i autor del llibre Invitación al federalismo.

Video Federalisme a Europa i el món Part I

Video Federalisme a Europa i el món Part II

 

 

Participen com entitats col·laboradores la Fundación Canadá (Espanya) i L’Idée Fédérale (Canadà).

Organitza:

Captura de pantalla 2014-05-19 a la(s) 18.38.54

 

 

Col·laboren:

header_big_foto

Captura de pantalla 2014-05-19 a la(s) 18.34.44