ActualitatNotícies

Els propers dies 27 i 29 de maig, l’acadèmic canadenc i membre del Comitè Científic de L’Idée Fédérale, Jean Leclair, visitarà Barcelona convidat per Federalistes d’Esquerres. Està previst que ofereixi una conferència sota el títol “Futur federal” el 27 de maig a les 19hrs a l’auditori del Pati Manning (C / Montalegre, 7) en la qual intervindran Francesc de Carreras, catedràtic de Dret Constitucional de la UAB, i Cesáreo Rodriguez-Aguilera, catedràtic de Ciència Política de la UB i membre de Federalistes d’Esquerres.

Leclair és professor de la Facultat de Dret de la la Universitat de Montreal i la seva investigació se centra en els camps del federalisme i el dret constitucional. La seva visita s’emmarca en les activitats que organitza periòdicament l’associació per promoure els valors del federalisme i la democràcia.
El dia 29 de maig és realitzara el debat digital “Federalisme a Europa i al món” al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108). Intervindran a Barcelona a més de Jean LeclairCarme Valls-Llobet, vice-presidenta de Federalistes d’Esquerres i membre del Moviment Federalista Mundial; Francesc Trillas, professor d’Economia de la UAB; i altres membres del GrupFederalisme a Europa i el món de Federalistes d’Esquerres.

Intervindran via Skype: André Lecours, professor de la Universitat de Ottawa i director científic de L’Idée Fédérale; Fernando Iglesias, president del Consell del Moviment Federalista Mundial; Paolo Vacca, vicepresident de la Unió Europea Federalista (UEF) i ex president de la Joventut Europea Federalista (JEF) i José Antonio Pérez Tapias, professor de Filosofia de la Universitat de Granada i autor del llibre Invitación al federalismo.

Col·laboren: Fundación Canadá (Espanya) y L’Idéé Fédérale (Canadá) 

 

Si voleu més informació podeu visitar la web de Jean Leclair o llegir alguns dels seus articles en línia descarregan-los més a baix.

“¡Viva Québec Libre!” Libertad y federalismo (Blog Esquerra sense fronteres)