ActualitatOpinió

Catalunya i la resta d’Espanya a les xarxes industrials i culturals globals (InfoLibre 23/03/2014)
Aquest article és un extracte d’un text més llarg que pot descarregar-se més abaix en format pdf

Qui persuadirà, construirà aliances i farà operativa la regeneració de l’Estat i la societat española? Pot ser que un pacte ampli ens porti l’autèntica reforma que tants desitgen. El que s’ha acabat és el “café para todos”, aquesta xicòria de la Transició. A la cafetera española no queda amb que saciar tanta sed de protagonisme provincia. Si tenim, en canvi, honestedat, solidaritat, cohesió, rigor, lucidesa, imaginació i coratge per a mirar a les nostres pròpies responsabilitats en el paper que tenim en el món, per a millorar l’estat anímic col·lectiu amb el que vivim, i per a conseguir que la nostra influencia augmenti legítimament a favor d’un desenvolupament més humà global, veritable, just i sostenible.

2014 España y Cat en las redes globales – 10vL