ActualitatNotícies

La Fundación Diario Madrid i la Asociación de Periodistas Europeos celebraran el proper 13 de febrer a les 12:00 hores, a la seu del Col-legi de periodistes de Catalunya, la Quarta Jornada del Cicle de Diàlegs España plural, Catalunya Plural, que durà el títol “Hi ha causes econòmiques pel desafecte?”.

L’ex-ministre d’Economia i Hisenda, Carlos Solchaga i el conseller del Banc d’Espanya i Catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, Guillem López Casasnovas mantindran un debat que serà moderat per Andreu Missé (Director de “Alternativas Económicas”) i Miguel Ángel Aguilar (Secretari General de la “Asociación de Periodistas Europeos”). L’acte pretén abordar el procés independentista de Catalunya des d’una perspectiva econòmica, després d’haver analitzat en anteriors edicions els elements històric, polític i social, animant el debat cívico i didático entorn a aquesta qüestió.