Volem que sigui una pel.lícula de qualitat, que tingui un gran ressò i es pugui exhibir internacionalment.

Hem pensat que un director que per la seva experiència i compromís ens podia garantir la qualitat del documental era Albert Solé, soci de Federalistes d’esquerres que ha dirigit, entre altres, “Bucarest, La memòria perduda” (Goya al millor documental 2009 i Gaudí al millor documental 2009) sobre la malaltia de l’Alzheimer que va partir el seu pare, “Al final de la escapada”, dedicada a Miguel Núñez i “Els records glaçats”, una rememoració de l’experiència antàrtica de Josefina Castellví.

CONTRIBUCIONS ECONÒMIQUES PER PODER COMPLETAR LA FASE DE PREPRODUCCIÓ

El cost de producció estimat és de 120.000 €.

Els socis i simpatitzants de Fédéralistes d’Esquerres hem estat els primers a implicar-nos en el projecte per posar-lo en marxa i assegurar la seva viabilitat. Un primer grup de persones ja ha compromès les seves aportacions i ja hem completat la fase de preproducció.

Per aconseguir seguir endavant et demanem que facis una aportació econòmica (quantitat suggerida, 100 €). Hi ha un grup de professionals que s’han compromès a aportar 1000€ o més i alguns ja ho han fet. Si algú pot afegir-se a aquest grup podrem accelerar la producció.

Hem obert una campanya de crowdfunding que servirà per donar a conèixer el projecte i permetre que es pugui fer una aportació directament per Internet. Pots accedir-hi a través de l’adreça http://www.federal-doc.com/
També pots fer la transferència o ingrés de la teva aportació al compte corrent de Federalistes d’Esquerres ES23 2100 3104 3122 0027 8356, indicant “Producció del documental” o enviant un taló a Federalistes d’Esquerres, apartat de correus 22124, 08080 Barcelona.

 

IDEES I SUGGERIMENTS

Esperem que des del començament t’animis a aportar idees i suggeriments, i que d’aquesta manera participis en el disseny i configuració de la pel·lícula. Pots enviar-nos-les al correu documental@federalistesdesquerres.org o via xarxes socials.