ActesActualitatI Congrés FederalNotícies

Segona taula de debat: Cooperació/col·laboració versus competència. Gestió del col·lectiu versus gestió del diferencial.

Les sessions de la taula són conduïdes per Manel Manchón, periodista amb àmplia experiència en informació i anàlisi política i econòmica i exdirector de la Conselleria d’Economia de la Generalitat de Catalunya.

Ponència: “La construcció d’una cultura federal”, per Victoria Camps, catedràtica emèrita de la Universitat de Barcelona i consellera permanent del Consell d’Estat.

“Col·laboració humana i tecnològica: un repte per al federalisme”, per Anna Estany, catedràtica emèrita de Filosofia de la Ciència en la Universitat Autònoma de Barcelona
“Sentit i racionalitat: dos punts forts del federalisme”, per José Vives *Rego, biòleg i filòsof, professor honorari de la Universitat de Barcelona
“Entorn de l’humanisme democràtic i l’europeisme federalista de Denis de *Rougemont. Un antídot filosòfic enfront de la voràgine populista, il·liberal i autoritària actual”, per Joan Alfred Martínez Seguí, professor de Filosofia del Dret i Filosofia Política en la Facultat de Dret de la Universitat de València.

“Presentació del mitjà de comunicació digital Espanya Plural”, per Siscu Baiges, periodista de Catalunya Plural.