Actualitat

BASES DEL CONCURS

L’Associació Federalistes d’Esquerres, convoca el premi a la difusió de la cultura federal en el context del 1r Congrés Federal Espanyol, a celebrar a Barcelona el 29 i 30 del 2024.

Aquest primer premi es dedicarà a la creació d’una cançó on es ressaltin els valors federals, tal com la fraternitat, la empatia, la solidaritat, el pacte, la negociació, la lleialtat, el respecte a la diferència, respecte a les minories…

La cançó ha de ser inèdita en composició de lletra i música i la durada ha de ser de 2,5′ a 3′.

Les cançons s’hauran d’enviar per correu electrònic a l’adreça del Congrés, organización.congresofederal@gmail.com  on s’inclouran les dades de l’autor o autors i la lletra de la cançó, acompanyant-se d’un videoclip o enllaç a You Tube on s’escolti la cançó. La data límit per a la recepció de les cançons concursants serà el dia 20 de juny de 2024. Les propostes acceptades es publicaran al web de Federalistes d’Esquerres.

Es lliuraran dos premis, a la primera i segona millor cançó, que consistiran en 500€ i 300€ respectivament. Els premis es lliuraran durant el transcurs del Congrés, en què es donaran a conèixer les cançons escollides, amb la presència dels autors.

L’Associació tindrà dret a la difusió de la cançó i a la utilització als seus actes, conservant els autors, els drets d’autor.

Document pdf