Actualitat

Benvolgut/a,

Fa temps que ets subscriptor/ra del butlletí de Federalistes d’Esquerres i amb els temps que es presenten pot ser un bon moment per tal que facis un pas més i et converteixis en soci/a de l’entitat.

Amb els anys que portem actius hem desenvolupat tot un seguit d’activitats per tal de donar a conèixer el federalisme com una  via de progrés i resolució de molts dels problemes que ens envolten. Sense els prop del miler de socis actuals aquestes activitats no serien possible, però en volem més. Necessitem la teva participació activa.

Mira les opcions que millor t’encaixen per formar part de la família federalista:

  • Quota ordinària anual 65€
  • Quota ordinària semestral 32,5€
  • Quota reduïda anual 20€ (Aplicable a estudiants, jubilats i aturats).

Una petita ajuda és molt gran per seguir fent créixer el projecte del federalisme a casa nostra.

……

Apreciado/a,

Hace tiempo que eres subscriptor/a del boletín de Federalistes d’Esquerres y con los tiempos que se presentan puede ser un buen momento para que des un paso más y te conviertas en socio/a de la entidad.

En los años que llevamos activos hemos desarrollado toda una serie de actividades para dar a conocer el federalismo como una vía de progreso y resolución de muchos de los problemas que nos rodean. Sin los cerca del millar de socios actuales estas actividades no serían posibles, pero queremos ir a más. Necesitamos de tu participación activa.

Mira las opciones que mejor te encajan para formar parte de la familia federalista:

 · Cuota ordinaria anual 65€
 . Cuota ordinaria semestral 32,5€
. Cuota reducida anual 20€ (Aplicable a estudiantes, jubilados y parados).

Una pequeña ayuda es muy grande para seguir haciendo crecer el proyecto del federalismo.