ActualitatNotícies

La presència de Joan Boada en el debat del ‘Més 3/24’ el dilluns 6 de febrer ha provocat un allau d’insults de telespectadors de TV3 i amenaces d’agressions a les xarxes socials. Joan Boada ha defensat que ell no se sentia jutjat per l’Estat espanyol pel 9-N, a més de mostrar-se crític amb el procés sobiranista.

Federalistes d’Esquerres ha denunciat en moltes ocasions el clima d’intimidació cap als que expressen opinions discordants amb el sobiranisme i manifesta el seu suport a Joan Boada, un federalista convençut i respectuós amb les diferents opcions polítiques.

El digital e-noticies ha recollit alguns dels insults que ha rebut Joan Boada durant l’emissió del programa:

Amenaces d’agressions a Joan Boada

Joan Boada ha respost al seu bloc:

NO HO OBLIDEM, LA VIOLÈNCIA VERBAL ÉS LA LLAVOR DEL FEIXISME

En aquest vídeo recollim les intervencions de Joan Boada al Més 3/24: