Notes de premsaNotícies

(Per Siscu Baiges) El president de ‘Federalistes d’Esquerres’, Joan Botella, i la vicepresidenta de l’entitat, Carme Valls, s’han reunit aquest dijous 6 d’octubre amb la presidenta del govern de les Illes, Francina Armengol, a la seu del govern balear.

La visita s’emmarca en els contactes de ‘Federalistes d’Esquerres’ amb líders autonòmics i de diferents formacions polítiques per construir conjuntament, amb el suport dels nous agents i lideratges polítics, un moviment social federalista a tota Espanya i amb connexions en altres països.

armengolfed2Joan Botella ha explicat que han traslladat a la presidenta balear la idea del federalisme com una eina útil tant per organitzar territorialment Espanya com per abordar tota mena de problemes, des de la crisi dels refugiats al canvi climàtic. “S’ha acabat l’època de les fronteres i les sobiranies”, ha dit. Carme Valls, al seu torn, ha recalcat que moltes associacions, sindicats i alguns partits ja s’organitzen de forma federal i que ha arribat l’hora que l’Estat també ho faci.

Botella i Valls han constatat la sintonia amb Armengol pel que fa a la necessitat de fer pedagogia federal i confien que ben aviat es pugui constituir un grup federalista a les Illes.

 

 

1 comentari

Comments are closed.