ActualitatNotes de premsaNotícies

El proper dia 28 de setembre a les 14hrs, Federalistes d’Esquerres es presentarà al Parlament Europeu de Brussel·les en un acte en què participarà una delegació de membres de l’associació i que ha estat impulsat pels diputats Javi López (PSC) i Ernest Urtasun (ICV) que fan d’amfitrions de la visita. El viatge és resultat d’una invitació dels grups Els Verds / Aliança lliure europea i Aliança Progressista dels Socialistes i Demòcrates.

eurofederalismv11En l’acte intervindrà Joan Botella, president de Federalistes d’Esquerres, i tres membres de l’associació: Mar Canelo Matito, Silvia López Valentín i Marcello Belotti.

La delegació de Federalistes d’Esquerres estarà composta de 36 persones entre les que es troben membres de la junta directiva però també socis i sòcies que participen de forma permanent en les activitats que impulsa l’associació dins i fora de Catalunya per promoure els valors del federalisme i la democràcia.

lavanguardiabruselasLes activitats s’iniciaran el dia 27 de setembre amb una visita institucional al Parlament Europeu i una presentació i acte de recaptació de fons del projecte de documental FEDERAL. Aquest acte tindrà lloc a les 19.30hrs a London Calling (Rue de Dublin 46, 1050, Brussel·les) i comptarà amb la intervenció del director del documental, Albert Solé. Serà un acte obert i tothom que simpatitzi amb el federalisme a Brussel·les està convidat.

El dia 28 de setembre la delegació menjarà al Parlament Europeu i posteriorment participarà en l’acte de presentació que tindrà lloc a la sala ASP3G3 del Parlament Europeu (Rue Wiertz 60, Brussel·les, 1047 Bèlgica).

La notícia a La Vanguardia:

Federalistes Esquerres explicará en Europa la solución federal para Cataluña

160927eurofederalism_posterprintred