ActualitatFederalistes als mitjansNotícies

BRUSSEL·LES, 28 (EUROPA PRESS)

El representant de la Generalitat davant de la UE, Amadeu Altafaj, s’ha reunit aquest dimecres amb una delegació de Federalistes d’Esquerres i s’ha ofert a “ajudar a buscar finançament” per al documental que l’entitat prepara per promoure el federalisme, ha declarat als periodistes el president de l’entitats, Joan Botella.

L’associació havia demanat reunir-se amb Altafaj per presentar-se a la Delegació del Govern i “sol·licitar la seva col·laboració i suport a buscar finançament per a la producció del documental d’Albert Solé ‘Federal’.

Segons Joan Botella, han conversat durant una hora, “i la diferència de punts de vista no ha estat obstacle per a un to institucional molt cordial”.

Federalistes d’Esquerres, que ha arribat a Brussel·les convidat pels eurodiputats Javi López (PSC) i Ernest Urtasun (ICV), també s’ha trobat amb la Unió d’Europeus Federalistes i amb els grups parlamentaris Els Verds/ALE i Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates (S&D).

L’entitat s’ha presentat públicament davant de les institucions comunitàries durant un acte al parlament Europeu que han participat tots dos eurodiputats i el mateix Botella.