ActualitatNotícies

L’artífex de la Llei de la Claredat va ser el convidat de Federalistes d’Esquerres al març de 2014 i va realitzar presentacions a Barcelona, Madrid i Tarragona

Justin Trudeau, el recentment triat primer ministre de Canadà, ha designat al líder federalista Stéphane Dion com a ministre d’Exteriors.

IMG_4912 copiaDion va ser una de les figures clau del conflicte de Quebec i una de les veus més autoritzades per a parlar del federalisme a Canadà. Doctor en Ciències Polítiques i diputat pel partit Liberal, Stéphane Dion va ser l’artífex, des del seu càrrec de ministre d’Assumptes Intergovernamentals de Canadà, de la Llei de Claredat amb la qual aquest país va establir, l’any 2000, les condicions per a poder realitzar un referèndum de secessió d’una de les seves províncies i els procediments de negociació posterior.

Al març de l’any passat va visitar el nostre país convidat per Federalistes d’Esquerres i va realitzar presentacions a Barcelona, Madrid i Tarragona per promoure els valors del federalisme i la democràcia. Des de llavors s’ha mantingut en contacte amb l’associació i ha col·laborat amb el Blog Esquerra sense fronteres.

 

entrevista Dion-Periodico 10 marzo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JorbaDion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dion-Sitges