ActualitatNotes de premsaNotícies

Gran trobada de federalistes de tot Catalunya i Espanya oberta a tothom, i acte públic de Federalistes d’Esquerres. No pots faltar-hi! Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, dissabte 21 de novembre de 10h a 14h (Metro Santa Coloma, Línea 1)

Primera Part: “Federalisme vs Secessionisme a Europa: els casos de Catalunya i Escòcia”. Conversa entre Joaquín Tornos, catedràtic de dret de la UB i autor del llibre ‘De Escocia a Cataluña. Referéndum y Reforma constitucional’, i Luis Moreno, professor d’investigació del CSIC i Honorary Fellow de la Universitat d’Edimburg, moderada per l’exdirector de La Vanguardia, Joan Tàpia

Mitja part: pausa-cafè i recital de poesies del Grup de teatre Lauta.

Segona Part: “Les raons del federalisme”. Intervencions de Manuel Cruz, catedràtic de Filosofia de la UB, Victòria Camps, catedràtica emèrita d’Ètica de la UAB, Carlos Jiménez Villarejo, exfiscal anticorrupció, Albert Solé, director de cinema, José Luis Atienza, tinent d’alcalde de Viladecans i portaveu del Grup Cultura Federal d’ICV, Marc Reina, estudiant universitario i membre dels joves del PSUC viu, Francisco Criado, coordinador de Fed del Garraf i Alt i Baix Penedès, Jordi Garriga, coordinador de Fed del Vallès Oriental i expresident comarcal d’ICV, Mar Canelo, activista social i secretària de polítiques d’igualtat del PSC de Granollers, i Andreu Mayayo, catedràtic d’Història Contemporània de la UB, entre altres.

Isabel Coixet, directora de cinema, Ángel Gabilondo, exministre d’Educació, José Antonio Pérez Tapias, professor de Filosofia de la Universitat de Granada i autor del llibre Invitación al federalismo, Massimo D’Alema, exprimer ministre italià, i Paolo Vacca, secretari general de la Unió Europea Federalista (UEF), faran intervencions en vídeo des de Berlín, Madrid, Granada i Bruselas.

Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, farà una salutació.

L’acte es podrà seguir en streaming al canal Youtube de Fed

Primera part:
https://youtu.be/QcHuw91-f_s

I a Twitter sota el Hashtag: #TrobadaFed

Seguim treballant en noves confirmacions. Estigueu atents a la web de Fed!

Fed_trobada_v5