ActualitatNotícies

Aquest ha estat un any d’intens debat on les idees federalistes s’han expandit amb força gràcies al vostre suport i a la vostra dedicació.

Sabem que tenim molts reptes per endavant, perquè malauradament les idees de la concòrdia, la solidaritat i el respecte a la diversitat no avancen soles.

La nostra societat té plantejats enormes desafiaments des del punt de vista social, econòmic i de regeneració democràtica. Les propostes de govern multinivell i compartit que proposa el federalisme, i que ja abracen la major part de persones que viuen en democràcia al món, donen resposta a aquests desafiaments.

A l’any 2015 ens hem de proposar anar encara més enllà en la difusió de les nostres idees: necesitarem tot el vostre suport per seguir fent activitats, per fer sentir més que mai la nostra veu, i per afegir noves forces a la nostra associació. Estem segurs que en el nou any s’obren grans possibilitats democràtiques per aconseguir avenços històrics.

Us desitgem molts èxits col·lectius per a l’any 2015 i ens conjurem entre tots per seguir-nos federant a Catalunya, a Espanya, a Europa i a tot el món.

Bon any nou a tothom!