ActualitatNotícies

“Des que vam decidir començar la construcció europea, superant els nacionalismes i la lluita per l’hegemonia, els europeus no hem mort ningú, hem aconseguit la pau i, a més, estem creant (perquè encara està en construcció, però més avançada del que ens pensem) per segona vegada (la primera va ser amb l’imperi romà) una unió econòmica, política i monetària, que és una forma pionera d’organització de cara a la nostra supervivència i al futur de la humanitat”

“Estem envoltats del major nombre de conflictes oberts al món i alhora som el paradís per als qui busquen un futur. Tot això genera reaccions d’inseguretat i replegaments, que no són una alternativa al que estem fent, sinó que es manifesten
en el pensament que amb la teva identitat o el teu estatuts amenaçat pots aferrar-te a un temps passat que va ser millor. Això explica l’auge dels populismes, que no són nous i que a Europa han causat moltes desgràcies”.

Entrevista a Enrique Barón de Peru Erroteta: “Estem en una era postsobiranista i interdependent” (El Triangle, n 1238, desembre de 2016)

LLEGIR PÀGINA 1

LLEGIR PÀGINA 2