ActualitatNotícies
  • “Cap força parlamentària amb voluntat independentista a Escòcia ni al Canadà ha dit als independentistes que això sigui fàcil i que es pugui fer de manera unilateral”
  • “El federaliems és una opció que requereix temps. Mentre el PP tenia majoria absoluta, la cosa era bastant difícil de moure. Això va fer que durant quatre anys la política del PP creés més independentistes a Catalunya dels que va crear qualsevol de les forces polítiques que reclamen la independència”
  • “Jo crec que en un món globalitzat només tenen sentit les grans entitats. I si em preocupa molt en aquests moments la situació del món, és perquè veig que Europa està en procés de dilució. Sobirans, no ho serem mai. Espanya no és sobirana”
  • “Des del moment en què el franquisme va caure i vam votar ja en democràcia la Constitució i totes les lleis, les lleis s’han de complir. Ja no et pots permetre el luxe d’esquivar-les. Si no t’agrada aquella llei, has d’aconseguir majories suficients per canviar-la. I aquest és l’únic mecanisme jurídic”
  • “Has de ser capaç de flexibilitzar, d’adaptar, d’entendre i de veure com pots donar sortida a conflictes polítics sense recórrer a la judicialització. Si hi ha un conflicte polític, resolguem-lo políticament”

No pots dir que aquesta legalitat no et representa” (El Punt Avui, 24 de desembre de 2016)